Wie zijn wij:

Ben en Aly Hoiting, wonend in Zuidlaren en gek op bruine grote poedels. Met hun humor, charme, sierlijkheid en schoonheid zijn ze uit ons leven niet meer weg te denken.

 

Amber Waves

Met onze, op dit moment,  4 bruine grote poedels vormen we een kleine kennel met als naam Amber Waves. Wij hebben af en toe een nestje grote poedels.

Amber staat voor de mooie amberkleurige ogen van onze honden en de Waves zie je terug in de vacht, terwijl het daarnaast een verwijzing vormt naar onze bosrijke omgeving waar het riviertje ‘de Drentsche Aa’, een onderdeel van vormt.

 

 

 

Wij fokken grote bruine poedels volgens de eisen van de Raad van Beheer en  de strengere voorwaarden van het Verenigingsfokreglement van de Nederlands Poedelclub (NPC). Wij vinden dit belangrijk omdat wij  gezonde poedels willen fokken die aan de hoogste eisen voldoen. Alle pups worden naast een stamboom via de Raad van Beheer voorzien van een speciaal (NPC)certificaat waar in is vastgelegd dat de pups voldoen aan de strenge eisen van  het NPC fokreglement.